Wednesday, November 23, 2011

Tahniah Atiem! Tahniah Ila

Skrang nie musim cuti skolah...
Bla cuti skolah...banyak la keduri kendara orang kawin. Kekadang sampai 2-3 jemputan pada hari yang sama. So mana yang sempat aku pegi tu..aku pegi la. Tapi mana kawan-kawan...sedara mara yang buat majlis kenduri tak menyempat singgah - minta maaf banyak2.

So...Untuk best friend aku yang kat kampung...Mohd. Aziz @ Atiem - Selamat Pengantin Baru. Alhamdulillah...akhirnya jadi suami orang jugak kawan aku nie dengan pasangan Haslina..

Semoga kekal akhir hayat..
Kontrol na pengantin tukk!

Sepadan...sesuaiii!
Minggu ni..memenuhi jemputan kazen aku plakk! Anak dier nak kawin. Mungkin dia tengah sibuk dengan persiapan untuk kenduri tu nanti. Masa tu la aku nak jumpa sepupu sepapat yang lama x jumpa.
Untuk anak sedara aku - Nor Azila @ Ila Julaihi dan pasangan. Semoga Berbahagia selamanya....

3 comments:

  1. bila kitak mok padah tahniah ngan kmk gik? hehehehehe..tuija mok nikah lok.hahaha

    ReplyDelete
  2. Cik Lynda : x ado jemputan punnn!??

    ReplyDelete
  3. Nang musim nikah ujung tahun tok.. Minggu ya tek duak igek majlis kat lorong aku sitok... Kamboh ada jak...

    ReplyDelete

Chenal