Thursday, October 20, 2011

dRbook - sosial network buatan MALAYSIA

Aku baru je register dRbook.biz nie. Ni pun dapat tau dari blog Macam Ni Lah yang bercerita pasal laman sosial daripada Dr.Rozmey. Walaupun laman sosial ni masih dalam peringkat awal pembangunan..namun usaha Dr. Rozmey nie harus dipuji. Seperti lama sosial lain..masing2 ada kebaikan dan kelemahan. So...aku macam biasa la masih terkial2 mencari apa la sangat kelebihan laman sosial orang kita nie? 
Bla aku ry register..
Korang rasa laman sosial nie mampu ka bersaing dengan laman sosial sedia ada..yang mampu menerjah seluruh dunia? Sapa tau kann?
Cuma aku lihat dari segi privasinya masih perlu dipertingkatkan. Rekabentuknya seakan2 Facebook. Korang tak percaya..korang try la register. FREE jer.
rekabentuknya tak ubah macam Facebook..Anda setuju?
So kita try dan lihat sejauh mana dRbook nie mampu menyaingi Facebook, Google Plus dan Twitter..

5 comments:

  1. Semoga DrRozmey berjaya.. Nanti aku suruh bapa saudara aku register...

    ReplyDelete
  2. sory pok aku terpaksa remove dari blog ko bulan 9 tek.kenak serang malware.hehe.nasib erol berik aku warning awal2.hehehe.nak dah sedia ada pun sik larat nak ekot pok.hihi

    ReplyDelete
  3. AmirFX : jiran seblah umah ngan penghulu skali nyooo! hehe
    Khairunisa : x brapa ramei juak...join just nk tauk jak.
    labulabi : yo lah...bena aku nyiasat..sine virus ya datang. Udah g aji nyo..yo x ado gik dlm blog huduh aku tukk!

    ReplyDelete
  4. aku bok tauk juak ada sosial network baru tok...

    ReplyDelete

Chenal