Friday, April 22, 2011

Maharaja Lawak....siapa yang hebat?



video


Man.. malam tu memang lawak. Siap nyanyi lagu Faizal Tahir! Pakai baju 'S'. Dialog2 Man pun lucu! Part yang x leh tahan, dia x sure masuk lagu tu. Memang best Man malam tu. Saingan Maharaja Lawak nie..semua kat JAMBU, NABIL, JOZAN, SEPAH dan MAN



video
Sepah .... antara persembahan yang menarik pada malam tu. Shuib memang lucu sangat jd pompuan. Ngeri tgok dia pakai baju pompuan tu! Macam Mak Nyah x cukup sifat je! hehe. SEPAH antara kumpulan yang aku rasa bakal masuk FINAL...harap2 la kan!


Siapa yang lebih HEBAT? Tunggu d Pentas FINAL

3 comments:

  1. pilihan aku..

    1.Nabil 2.Jozan 3. Sepah..

    tp fan Jozan ramai.. walaupun aku tgok nabil lebih kreatif...

    ReplyDelete
  2. SALAM,

    SAMA jugak pilihan hati sy 3 yg terbaik..

    ZOZAN
    NABIL
    SEPAH..
    Lain2 hancuss..

    ReplyDelete

Chenal